H kävi eilen ja toi mukanaan AIVAN ihania juttuja! Sen lisäksi käytiin kaupunkikierroksella kylällä, H on supernainen kun jaksoi rontata tätä valaan ruhoa ympäriinsä!

Käytiin hamppareilla Mäkkärissä, maha ei oikeen tykänny mut mun oli PAKKO saada kehooni lisää rasvaa, suolaa ja sokereita tän kaiken terveellisen ruokavalion vastapainoksi. Sen jälkeen käytiin Seppälässä ja kaupassa namiostoksilla. Olen niin kiitollinen että mulla on noin ihana ystävä <3

Huomasin nyt kun joudun pyörätuolia käyttämään et joka paikkaan ei meinaa päästäkään, yksin ei ainakaan vois mennä moneenkaan paikkaan kun on ihan julmetut kynnykset joka ovella!! En tajua miten ei voida ajatella sellaisia joilla on jotain liikuntarajoitteita, kaikki ei kuitenkaan oo niin pönttö sekasin etteikö tajuais elämästä mitään joten MULLAKIN ON ELÄMÄ! Tällästen ihmisten ei kai tarttis kaupoilla käydäkään.

Tänään kävin taas porukoilla ja E tuli myös. Rakastan sitä jöröä niin paljon että meinasin taas haljeta onnesta sitä katsellessa, on se vaan niin rakas.