Jalkamies eli proteesimestari kävi taas tänään vierailulla ja tällä kertaa otettiin kipsimuotti pikkutassusta josta tehdään sitten jonkunlainen proteesi. Tällä viikolla pääsen jaloilleni kokeilemaan miltä se kävely tuntuikaan, pikkutassussa on vaan yks omituinen kohta joka on painaessa niin perkeleen kipeä mutta kyllä se siitä.

Mun käskettiin nyt teloa ja runnoa, läpsiä ja kaikkea mahdollista tehdä pikkutassulle jotta se vahvistuisi, pitäisköhän tilata joku Lady Domina Keltasesta Pörssistä vähän paukuttelemaan! Hehheh.

Mun oikea jalka mitattiin ja sekin raukka on niin pieni ja lyhyt että joudutaan säätämään, proteesijalat alkaa 23 cm kun mulla oli 21cm. On kivaa olla pieni ja lyhyt mutta se tuo omat ongelmansa tietysti kaikkeen. Esimerkiksi housuja ostellessa joutuu lähes aina lyhentämään sen puol metriä ja sitten se housujen muoto onkin jo ihan pilalla. Vielä kun on sitten leveyssuunnassa kuitenkin hieman (köh) isompaa sorttia, niin joutuu aina ostamaan isojen tyttöjen vaatteita ja nehän on joka suuntaan isoja. Pieni mutta pyöreä muoto onnistuu ilmeisesti vaan näkkärille.

Odotan innolla jalan ensikohtaamista, toivottavasti se sujuu hyvin eikä kummallakaan ole toisilleen mitään pahaa sanottavaa. Vaikka joutuuhan sitä fiksaamaan väkisinkin, ei voi kerralla mennä nappiin.