Juuri kun olet ajatellut jonkun asian hiljaa mielessäsi jonkinlaiseksi, joku tulee ja muuttaa ajatusta sillä hetkellä kun teet päätöksen. Ihan niinkuin sekin, että katsot kelloa sen ollessa aina 22.22.

Olen varma että meidän alitajuntaiset ajatuksemme, tai päällimmäisessä tajunnassa olleet ajatukset nousevat ylös maailmankaikkeuteen jossa ne törmäävät toisiin ajatuksiin. Asioita joita ajattelit, ihmisiä joita ajattelit, pöllähtävät juuri silloin elämääsi jostain nurkan takaa. Tai vähän ajan kuluttua siitä. Puhelin soi hetkellä jolloin ajattelit sitä ihmistä luurin toisessa päässä.

Eilen ja tänään muru on soittanut ja halunnut jutella ja lörpöttää mitä se ei koskaan aikaisemmin ole tehnyt juurikaan. Toki on soitellut, mutta ne kerrat on laskettavissa yhden käden sormilla kun me ollaan oikeasti puhelimessa juteltu ja silloinkin ihan asiasta ytimekkään lyhyesti.

Juuri kun olen ajatellut asioita siltä kannalta että ottaisinko puheeksi aikalisän, se tuo ihanimmat piirteensä esiin niin että on entistä hankalampaa ajatella irrottamista. En halua tehdä sitä vaan haluan taistella viimeiseen asti. Tänään ja eilen on ollut havaittavissa murun äänessä jonkinlaista rentoutumista ja rauhaa, ennen se on ollut pakoileva ja arka.

Ehkä muru on itse tullut ajatuksineen johonkin johtopäätökseen, se on tullut lähemmäs ja tuntuu siltä että ehkä tässä on vielä toivoa ja kaikki lutviutuu kun antaa kaiken rauhassa mennä niinkuin menee. Onhan tässä elämässä tätä aikaa, ei kaiken tarvitse tapahtua tässä ja nyt ja jos ei joku tänään toimi, se voi tehdä sitä huomenna tai ylihuomenna.

Murphyn laista puheenollen, kun hetken aikaa menee "hyvin", on tullut huomattua että sen jälkeen meneekin sitten sopivasti penkin alle. Jos jostain tulee halaus, tulee hetken päästä jostain toisaalta isku vasten kasvoja. Sitä se on aina ollut tämä mun elämä, ei mitään hyvää niin ettei aina jotain huonoakin. Ja se huono on ollutkin sitten TODELLA huonoa. Joten pitää nyt nauttia näistä vuoristorataelämän huippukohdista, sillä pian tullaan taas alas niin että suolet nousee kurkkuun.