Tänään taas vaihteeksi ketuttaa niin paljon kaikki että kohta kiehuu yli ja isosti ja sit ei oo turvassa enää kukaan.

* Yritin soittaa Sotkaan ja tiedustella onko niillä niitä sänkyjä vai tartteeko odottaa- Sotka ei vastaa soittoihin eikä myöskään meileihin.

* Kelasta ei edelleenkään ole kuulunut mitään koskien vammaistukihakemusta jonka laitoin sisään toukokuun alussa. Nettisivuilla lukee aina vaan "Hakemus saapunut 14.5." Sitä ennen teksti oli "Asiakirja saapunut". Olen jo kerran tiedustellut käsittelyn viivästymisen syitä ja syyksi annettiin Kelan asiantuntijalääkärin lausunnon puute ja ruuhka. Hain aikasemmin sairauspäivärahaa johon piti liittää B-lausunto josta käy ilmi vamma ja sen vakavuusaste. Kelasta sanottiin silloin, että muunlaista todistusta Kela ei tarvitse tehdessään vammaistukipäätöstä. MISSÄ VITUSSA SIIS SAATANAPERSEMÄKELÄINEN MÄTTÄÄ!? Lekurin ei tarvitse edes tehdä päätöstä koska sen on tehneet hänen puolestaan varmasti häntä pätevämmät lääkärit. Sen kun vain kirjoittaa nimensä alle ja poistaa paperin lojumasta työpöydältään.

*Muutto on huomenna 1.7. eikä asumistukihakemuksesta Kelalta ole tullut päätöstä. Nettisivuilla lukee "Hakemus saapunut silloin ja silloin". Myöskään sähkösopimuksesta ei ole tullut vahvistusta vaikka he ovat ilmoittaneet saaneensa ystävällisesti hakemuksen.

Voisinko kävellä vielä tolppaan ja satuttaa muovisen varpaani, astua tien yli pyörän alle niin että pääni kolahtaa pyöräilijän kypärään ja saisinko sen jälkeen tukehtua omenariisipuuroon jota tarjoillaan tänään päivällisellä?