...kun raha ei paina taskussa. Tai siis kortilla, en yleensä käytä käteistä, jos saan setelin käteen, se tuntuu hassulta. Muutoinkin sitä tapahtuu hyvin harvoin näillä tienesteillä.

Ostin kuitenkin kaikkea kivaa ja tarpeellista. Itselleni 4 lamppua, kolme plafondia ja yhden roikkuvan valaisimen, pyykkikorin, roskakorin vessaan, vessaharjan, tv-tason, henkareita, aterimille säilytyslaatikon, kahvikuppeja, verhokangasta, aivan ihanaa! Teen siitä paneeliverhot keittiöön <3

Käytiin siis Ikeassa vaikka olen vannonut etten Ikeasta koskaan osta mitään, mutta tälleen tyhjätaskulle se on aika hyvä paikka ja kun tavarat valitsee oikein, saa ihan hyvää laatua. Ainoastaan sänkyjä en sieltä kyllä koskaan aio hankkia, vaikka mainostetaan että sängynrungot maksaa 49 euroa, niin siihen kun ostaa sälepohjan, patjat, petarit ja jalat, hinta onkin yhtäkkiä sen yli 300 euroa jolla saa ihan aika ylellisen kokonaisen sängyn tarjouksesta.

Ikeaostoksia ennen käytiin Mustin ja Mirrin poistomyymälässä johon petyin. Poistomyynti-osio oli liikkeen takaosassa ja siellä oli todella huonosti tavaraa, ainakin kissaihmiselle. Jotain oli kuitenkin, ostin Science Planin märkäruokaa, kun noille nirppanokille ei oo kelvannu pariin päivään mikään, ja sitten ostin turkkia hoitavia nappuloita koska Arskalla lähtee karvaa ihan tajuttomasti.

Niitä ollaan sitten suurella ilolla ja antaumuksella illalla vedetty, että kyllä herrasväelle hieman kalliimpi ruoka kelpaa kuitenkin. Mieluummin sitä tietysti maksaa hieman enemmän jotta eläin voi hyvin, pinnistän mieluusti siihen tarkoitukseen omista menoistani. Tässä kuussa oli vaan välttämätöntä hankkia noita lamppuja sun muita kotitalouden tarpeellisia värkkejä, kun minkään valtakunnan sellaisia ei vielä ollut. Aika halvalla loppujen lopuksi pääsin vaikka ison lovenhan se teki tähän minimi sairauspäivärahaan, mutta tilanne rauhottuu kunhan kaikki isommat hankinnat on tehty.

Kiitos taas Kavereille jotka ajoivat parinsadan kilsan päästä vain käydäkseen mun kanssa siellä Ikeassa ja haettiin me mun veljen varastosta mun telkkarikin. Ainoastaan huomattiin ettei digiboksiin oo kaukosäädintä missään, huomenna onneks porukat tulee ja tuo siksi aikaa lainaan mulle Mummin digiboksin, että saan ostettua ens rahoista itelleni oman. Nekin kyllä on aika suolaisen hintaisia, varsinkin jos täytyy olla kaapeliversio, melkein 100 euroa eikä minkään sortin lisälaitteistolla! Kyllä täällä kalliisti elellään ja porskutellaan!