Ero tulla tupsahti, tekstiviestein ihan niinkuin Vanhaselle ja Mertalallekin, sitä on liikkeellä.

Suhde sai arvoisensa paskamaisen lopun, todella vaikea suhde alusta lähtien, en oikein missään vaiheessa luottanut mieheen, miksi olisinkaan kun ei antanut syytä ajatella toisin. Ei suoranaisesti pettänyt luottamusta missään vaiheessa mutta kuitenkin.

Kaikki alkoi siitä kun suhteemme alkuaikoina löysin hänet Facebookista. Halusin lisätä kaveriksi, tänä päivänä on kai enemmänkin sääntö kuin poikkeus että jos ollaan molemmat siellä, ollaan edes kavereita, vaikkei laiteta että seurustellaan keskenään. Hän kuitenkin blokkasi mut ja väitti syyksi aluksi sen että hänen perheensä kuvat ovat siellä. Jaa-a, hyvältä kuulostaa, seurustelee mutta ei halua että perhe tietää tyttöystävästä tai toisinpäin. Suutuin tästä tietenkin, kukapa ei olisi suuttunut, on musta ja monesta toisestakin todella omituista ettei poikaystävä halua lisätä tyttöystäväänsä kaveriksi. Annoin asian olla kunnes taas jonkun ajan kuluttua otin asian esille ja sitten mä kuulemma vaan väänsin. Tottakai väänsin koska asia häiritsi tosi paljon ja tällä kertaa mies suuttui ja alkoi selittää että eikö saa olla mitään yksityisyyttä. Facebook ei ole kovin yksityinen paikka. No kolmannen kerran kun kysyin, mikä siinä on, yli puoli vuotta edellisestä kerrasta, vastaus kuului "kaikkeen ei aina ole selitystä". Hienoa.

Viimeinen tikki oli se, kun huomasin hänen eräässä kuvassaan yhden sivuston logon ja hälytyskellot alkoi taas soimaan. Siellä sivulla kuvia ei näkynyt ellei ollut rekisteröitynyt ja sanokaan vaan kyyläksi, mutta mun oli pakko rekisteröityä. Siellähän sillä sitten paljastui olleen elimestään kuvia koko meidän seurustelun ajan, vaikka hän sanoikin laittaneensa ne sinne jo kauan ennen mua. Siellä se oli herutellut naikkosia ja kyseli yhdessäkin elinkuvassaan että haluaisiko kukaan. Kuka parisuhteessa elävä pitää sellaisia kuvia esillä ja heruttelee seurustellessaankin naisten kuvia? Kyllä siltä onnistui aina muita naisia kovastikin kehuskella ja herutella mutta mulle sateli todella harvoin mitään hyvää sanottavaa.

Noniin, eli rekisteröidyin sinne ja tästä huomiostani tulistuneena päätin lapsellisesti kostaa. Aloin heruttaa miehiä haluamatta sen enempää tietenkään oikeasti mitään heidän kanssaan, mua ei todellakaan sellainen touhu kiinnosta. Mies sattui tietenkin huomaamaan ne ja mesessä sitten riideltiin asiasta, hän syyttää mua horoilusta ja pettämisestä, vaikken tietenkään ketään ole edes ehtinyt pettää kenenkään kanssa. Syyllisyys oli jollain tapaa käännettävä muhun päin ja sain kuulla "kunniani". Taisi vaan vituttaa narsistia liikaa kun jäi kiinni. Ei kukaan normaali ihminen pidä tarpeellisena pitää tollasia kuvia netissä jos toista kunnioittaa ja rakastaa. Parempi näin kuitenkin, nyt mun ei enää tarvitse murehtia siitä ja sen tekemisistä.

Mua varten on olemassa jotain paljon parempaa.