Mikähän vois auttaa? Mikä syynä?

Elli ei edelleenkään syö, ei raksuja eikä pehmeetä ruokaa. Oon nyt ihan helisemässä ja vaikka vasta päättyneellä tyttelin ensimmäisellä kiimalla on varmaan osuutta asiaan niin joku muu sillä on nyt vialla.

Netistä löyty kaikkea mahdollista nirsoilun kautta suolitukoksiin ynnä muuhun. Siel neuvottiin myöskin pakkosyöttämään kissa koska kissa ei sais olla paria päivääkään syömättä koska sen sisäelimet kärsii. Oon niin huolissani etten saa edes nukutuksi. Tässä pitää kyllä ottaa pian yhteys eläinlääkäriin jos ei tilanne hyvin pian muutu.

Otin Ellin sitten tiukkaan syleilyyni ja sivelin sille ruokaa kitalakeen sormella. Tappelun kera. Mutta nielipähän nyt jonkin verran  eikä onneks ollu mulle ton episodin jälkeen edes vihanen. Tuolla se nyt taas nukkuu aneemisena, ei ole pariin päivään edes leikkinyt. En tiedä mitä tekisin muuta kuin että eläinlääkäriin se on pakko kiikuttaa. Käyn kaupasta huomenna hakemassa jotain muuta safkaa kuin mitä niillä nyt on, ei oo Arskakaan kauheen intsinä tosta safkasta ollu.

Voi mun tytteliparkaa...