Käytiin Möllikän kanssa Tapiolassa Eurokankaassa bongaamassa kankaat keskiaikapukuja varten. Ollaan menossa 20-22.8 pidettäville Hämeenlinnan keskiaikamarkkinoille, Suomen toiseksi suurin keskiaikatapahtuma. Isoin on tietysti Turussa, sinne sitten ensi kesänä maybe!

Löydettiin yhdestä kirjasta Eurokankaassa kaavat niihin pukuihin kun aikasemmin yritettiin netistä löytää ni hieman huonolla menestyksellä löyty muutama vähän huono. Noi kaavat maksoi 10 euroa ja oli ihan oikeessa koossa ja kaikkea, iisipiisiä!

Möllikkä jäi sit yöksi maanantaina ja ommeltiin monen monta tuntia ja hieman vielä seuraavana päivänä kunnes iski pieni yliannostus. Mutta pienellä tauolla into palaa taas takaisin, vaikka itse malli on tosi yksinkertainen, se puku on niin iso ja raskas ja siinä on paljon yksityiskohtien näpräämistä että kyllästyminen iskee aika helposti. Tein sitten vielä siihen puvun lisäksi hiippahuppuhilkan jos on kylmempi illalla, puvun alle kun en tee mitään aluspukua ja se on aika ohutta trikookangasta.

                                     

Tehtiin molemmille koon 48 mukaan kun ei olla mitään pikkulikkoja, mutta niistä tuli aika isokokoisia, tosin ton puvun on tarkoituskin olla tollanen hieman väljä mutta olis pitäny tehä kokoa tai kahta pienempi. Möllikkä teki toisen puvun pienemmäksi ja se istuikin erittäin kauniisti päälle. Hienot niistä tulee kun ne on valmiina!

Blondi tuli taas eilen illalla käymään ja istuksi tässä pari tuntia kaffetauollaan, on se aika ihana tyyppi mutta mä yritän nyt pitää tän semmosena hauskana juttuna enkä ala heti haaveilla jostain vakavammasta, sillä on vasta menny 8 vuoden suhde poikki ja mulla toi paskasuhde, niin koitetaan nyt ottaa hieman rauhallisemmin. Se on kyllä kummallinen tapaus mieheksi, mutta se on samalla tapaa herkkä, taiteellinen sielu niinkuin mäkin, muusikko kun on. Sen kanssa on ihana keskustella kaikesta, koska se osaa keskustella, viimeisen vuoden aikana kun tuli kuunneltua korvat ja suut täyteen sen yhden autojuttuja, ei me oikeestaan muusta koskaan puhuttu, enkä mä kertoillut mun asioista kun ei se tuntunut kiinnostavan, mutta mun piti kiinnostua kun puhuttiin autoista. Ja niistähän sitä juttua riitti. Blondi on myös varsinaiselta ammatiltaan automekaanikko, mutta sillä on sentään tajua sen verran päässä että naisen kanssa ei ehkä autoista puhuta niin yksityiskohtaisesti, ellei tietysti nainenkin ole samanlailla kiinnostunut, silloin se on eri asia.

Musta on tosi ihanaa kun Blondi kehuu kehumistaan, en ole vuosikausiin kuullut itsestäni sellaisia asioita joita se mulle sanoo, jos koskaan. Mutta se sanoikin että mun kehukiintiö on tyhjentynyt ihan turhaan joten se on täytettävä! Hehheh!

Katsoo nyt mitä tästä seuraa, otetaan ihan iisisti.