Istun Pikku-Huopalahden pikkukolmiossa pikkukoira vieressäni. Olen siis Möllikän luona vierailulla. Eilen mentiin tonne metsään kalliolle ottamaan kuvia ja suurin osa oli jopa ihan onnistuneita. Meillä on välillä näitä kuvaussessioita ja harvemmin jos koskaan ollaan onnistuttu näin hyvin. Mutta se johtui varmasti siitä ettei ollu sellaista väkinäistä posettamista vaan pidettiin hauskaa.

Kuvausten jälkeen käytiin Rossossa ja Stockmannin Herkussa, pois tullessa ylitettiin ihan normaalisti suojatietä, lähdettiin vihreillä ja mun pikkutassun tuntien, en kovin nopeasti pääse liikkumaan joten valot ehtii aina vaihtua takaisin punaiseksi (inhoan sitä Helsingin keskustassa että valot vaihtuu niin pian!). Ollessani melkein suojatien ylittänyt, taksi lähtee kaasuttamaan niin kovaa että Möllikkää se ehti hipaista ja sen jälkeen se olis tullut mun päälle, ellen olis ottanu loikkaa ja napannut liikennemerkistä kiinni. Siinä olis ollu taas yks lehtijuttu suojatiellä auton alle jääneestä.

Tärisin pitkään ton jälkeen kun säikähdin niin paljon, onneks ei tapahtunut kummiskaan mitään. Soitettiin vielä poliiisille ja tiedusteltiin asiasta, mutta sitä taksia tuskin oltaisiin kiinni saatu. Olihan siellä varmaankin turvakameroita jne., mutta eipä kai ne tommosen takia lähde tutkimaan.

Kahvihammasta kolottaa!