Höh, en keksinyt mitään vallattoman fiksua otsikkoa, tosin tää tekstikään ei ole mitään kovin kummoista, kunhan näpyttelen.

Kävin tänään mutsin kanssa Prismassa keskipäivän aikoihin, enkä voi ymmärtää kertakaikkiaan että miten ne mummot ja papat oikeesti kerääntyykin kärryineen ja matelevine askeleineen juuri siihen eteen, eivätkä liiku sit mihinkään suuntaan. Toinen asiakaskunta on kotiäidit jotka kerääntyy porukalla keskelle käytävää juoruamaan ja lapset ryntäilee sinne tänne, useimmiten kärryjen eteen.

Ellin kiima vaan jatkuu ja jatkuu vaikka välistä se olikin jo ihan normaali. Ens viikoksi koitan saada sille ajan, kiima ei onneks haittaa kun menee sterilointiin. Jospa se samalla hoitais pois sen napatyränkin. Toikin on kyllä jännä miten hinnat vaihtelee kunnan eläinlääkärin ja yksityisen välillä, kun yksityinen ottaa siitä pelkästä käynnistä jo sen 25 euroa lisää, kunnallinen eläinlääkäri kun on ihan yhtä pätevä kuin yksityinenkin. Arskan leikkaus ois maksanut yksityisellä 80 euroa mutta kunnallisella se oli 60 euroa. Ellin leikkaus tulee kalliimmaksi kun on sen verran isompi leikkaus toi nartun sterilointi, mutta ei se mitään. Kun on eläimiä hankkinut niin täytyyhän ne hoitaa.

En oo vaan pariin, kolmeen päivään nukkunut paria tuntia kauempaa öisin sen järkyttävän mölinän takia, tyttöparka. Ei voi oikein olla vihanenkaan, mitä se luonnolleen mahtaa.

Huomenna ois taas avustajan kanssa kauppareissu tiedossa, en oo vielä päättänyt meenkö Lidliin vai Cittariin. Cittarissa olis niitä lankoja kun pitäis.. Tai no pitäis ja pitäis mut haluun alkaa neulomaan. Kaikille pehmeitä paketteja jouluksi lällällää!