Uh, tuli nukuttua yli 6 tunnin päikkärit ku tulin kotiin. Se oli siis ensimmäinen kerta pariin vuoteen vissiinkää missään. Kivaa oli, mutta Symphony ei ole enää entisensä kun se on siirtynyt Tallinkille. En tiedä johtuiko se italialaisesta teema-ajasta mutta buffetin ruoka oli suoraan sanottuna täyttä paskaa. Ennen siellä on ollut erilaisia wokkeja, erilaisia salaatteja ja jälkiruuaksi täytekakkuja, mousseja, mansikkarahkoja jne., mutta nyt ne kaikki loistivat poissaolollaan. Olen Siljaa käyttänyt aina, ennen ei ollut ihan noin surkeeta. Palvelu pelasi kuitenkin suuremmaksi osaksi ja seurahan on se tärkein joka tekee reissusta käymisen arvoisen.

Molempina päivinä käytiin diskossa, ruotsalaisia ei näkynyt missään. Suurimmaksi osaksi kaikki olivat suomalaisia ja siellä olikin jokin hesalainen koulu reissussa. Nuoret biletti mutta kaikki oli tosi asiallisia, varsinkin eräs lippalakkinen poika, oi jospa olisin ollut 10 vuotta nuorempi, hehheh! OLi siellä sitten yks afrikkalainen mies, joka liimautui ensimmäisenä iltana kiinni ja ruikutti ruikuttamistaan,kysyi että oonko mä private dancer eikä toisenakaan päivänä antanut olla rauhassa. Heille etenkin on kai jotenkin uskomatonta että nainen ei kiinnostu.

Pikkutassu vähän nihkeili mutta ei niin paljon kuin olin pelännyt, kun tanssiessa paino jakautuu jaloille ihan eri tavalla.

Muutama drinksu riitti vallan mainiosti, ekana iltana taidettiin olla jopa huppelissa, toisena päivänä ei enää jaksanut niin innokkaasti kääntää kuppia. Ei käyty Tukholmassa, se on jotenkin niin nähty se keskustan alue ja siellä on kaikkea sitä mitä Suomessakin.

Sain 30-vuotislahjankin jo etukäteen, pieni pinkki digikamera! Tuli ihan puun takaa kyllä, ihana ystäväiseni <3

         

Käytiin Bon Vivante-ravintolassa ja tilasin paahdettua peuranseläkettä gorgonzolapastan kera, tosi hyvää suussasulavaa riistaa. Palan painikkeeksi lasi punkkua.