Vieläkin oon ihan väsynyt! Eipähän tarvii tänä vuonna enää mihinkään lähteä.

Maanantaina pitää soittaa proteesipajalle, mun jalka rutisee ja naksuu hassusti, en oo ite osannut korjata asiaa vaikka oonkin paikallistanut naksumisen olinpaikan.

Yritin Cittarista etsiä kalenteria,  mun kännykkä on alkanut reistailemaan. Sinne kun laittaa muistutuksen, se muistuttaa aina vasta seuraavana päivänä klo. 00 00. Hiukan ihmeellistä, hidas kuolema kaverilla. Toisaalta jos alan kirjottaa kaikki tapaamiset kalenteriin, unohdan ne päästäni koska luotan että ne on siellä kalenterissa ja sitten unohdan katsoa kalenteria. Tunnen itseni kuitenkin sen verran.

Tänään satoi lunta ensimmäisen kerran, en muista onko vielä tässä vaiheessa milloin viimeksi satanut. Eihän se maahan jäänyt, mutta ihana tervehdys luontoäidiltä siitä että pian se peittää kaiken valkoiseen viittaansa. Toivottavasti tää tuleva talvi on yhtä luminen kuin edellinenkin ja pakastunut.

Oon aina ollut enemmän talvi- kuin kesäihminen, musta on ihana kävellä pakkasessa pakkautuneena paksuihin vaatteisiin, lumen naristessa jalkojen alla ja hengityksen huurutessa. Ihanimpia on ne siniset hetket kun päivänvalo häipyy ja ilta alkaa. Talvessa on lämpöä ja tunnelmaa.

            

 Jari Tervolla on toden totta sana hallussa, kyseessä kirjoitus siis tästä kakkosen Homoillasta, joka sai ihmiset eroamaan kirkosta hullun lailla. Hyvä *taputap* sillä mielestäni luterilainen kirkko on kylmä rahankeruulaitos, jossa istutaan kovilla penkeillä peläten jumalaa ja veisaten virsiä suu mutrussa. Lämpö ja rakkaus loistaa poissaolollaan ja jäljellä on vain vastasyntyneenkin syntinen elämä.

http://jaritervo.puheenvuoro.uusisuomi.fi/49006-ihmisoikeudet