Miten voi olla näin sikapoikki? Nukuin eilen sen reilun 6 tuntia kun tulin kotiin ja kunnon yöunet, silti oon ku joku hiton zombi ja tekis mieli mennä nukkumaan. Ehkä sitte parin tunnin päästä, ei vielä viitti koska sit mä tiedän että herään joskus aamuyöstä ihan pirteenä. Kahvia siis koneeseen.

Postista tuli uus pankkikortti, samalla Viivi & Wagner kuosilla ku aiemminkin. Ajattelin et ei ne kuitenkaan laita sitä samaa kuvaa mutta yllätys oli positiivinen. Oli siellä 2 Aku Ankkaa ja 2 MeNaista, viime viikolla jäi jostain syystä Aku saamatta. Mut ei se mitään, nyt voin uppoo sohvan pohjalle lueskelemaan urakalla ku ei telkusta tuu illalla kummiskaan mitään kateltavaa. Ois mulla kyllä muutakin mut en taida oikein jaksaa. Miten sitä ennen vanhaa jaksokin bilettää laivalla 2 päivää putkeen ja jaksaa sen jälkeen kaikkea muutakin!?

Cittarista sai kaulaliinan, myssyn ja sormikkaat 3 eurolla yhteensä, oli pakko ostaa. On tullut se ihana kirpeys jota oon kaivannut koko kesän. Vielä ku jonkun suht edullisen takin löytäisin.