T soitti 5.54 ja sit en saanu enää unta joten nousin. Ajattelin mielessäni lämmintä kahvikuppia ja leipää metsästäjänleikkeleellä... Karu totuus odotti kuitenkin.

          

Kenties kaks tonttua asialla kun on ollut taas vähän liian vauhdikkaat leikit. No eipä tuo mitään, siivoomallahan siitä selvii.

Kävelin kauppaanki tossa kympin tienoilla ostamaan tuholaisille lisää ruokaa, ihanaa kun nyt taas kelpaa, eikä vaan liemiä litkitä. Tänään pitäs pestä taas pikkasen lisää pyykkiäkin, onneks on noi kaks ilmasta tehdaskonetta tossa ihan vastapäätä, eihän mun kannata omaa edes hankkia, noi pesee n. 40 minuutissa, digitaalipesukone pikkasen nopeemmin vielä.  Ne on tosi harvoin muiden käytössä, ni voin ihan hyvällä omallatunnolla pistää molemmat pyörimään. Sieltä on varauslaputkin kadonneet... Pitäsköhän laittaa teipit niihin koneisiin ja kirjottaa permanent-tussilla isolla MUN OMA!

En oo pitkiin aikoihin päivittäny mun ruokablogia mutta nyt kun on toi kamerakin, ni voisin taas alkaa sinne laittelemaan köyhän naisen gourmetaterioita. Hehheh.