Nyt vasta sain aikaseksi kirjottaa sunnuntaista, kauhea iso homma ni piti kerätä voimia!

Kakusta tuli vähän tollanen tökerö mutta se oli mun elämäni ensimmäinen tekele joten suokaa anteeksi :D

Ystävä tuli avokkinsa kanssa päivällä käymään. Sain  ihanan keijun ja hauskoja Hello Kitty tilpehöörejä, suklaata Stockan Herkusta (anteeksi Möllikkä, ne löysivät jo tiensä parempiin suihin vaikka piti jouluksi säästää:D). Joululahja odottaa avaamistaan, kärsimättömänä odotan mitä sieltä tulee. Oma lahjani tuli vasta tänään ja se pitää postittaa, joulu jatkuu siis vielä joulun jälkeenkin mikäli ei jouluksi ehdi.

         

Tilasin ittelleni synttärilahjaksi Tolstoin Anna Kareninan, siinä riittää lukemista 999 sivun verran, ohuet sivut ja aika pientä tekstiä. Mutta rakastan noita 1800-luvulla kirjotettuja kirjoja ja tarinoita.

          

Veljeltä ja sen avokilta sain pinkin langattoman hiiren, aika cool!

           

Vanhemmilta sain kellon, pari sormusta ja äiti oli väkertänyt ison kasan sokerikarkkisuklaakuorrutettuja pipareita sekä hienon piparilaatikon.

  

Kaikkein ihanin lahja oli sit kuitenski se, että rakkaat karvakasariiviöiset tuli samalla kertaa takaisin mamman luokse. Mummulassa on nyt vietetty autuasta elämää, äidillä ja Ellillä näyttää olevan ihan omanlaisensa suhde, Elli juttelee äidille tosi paljon. Mä ku yritin ni likka pysy ihan vaiti. Ihanaa että ne kuitenkin tuntee olevansa molemmissa kotonaan ja on kaikkiin meihin erilaiset suhteet.