Sain tänään puhelun sossusta, etuuskäsittelijältä. Asia koski vuokranmaksua jonka sossu tässä mun tilanteessani hoitaa, tai siis sen jäljelle jäävän summan asumistuen jälkeen.

Summasta jää laskelmien mukaan mulle maksettavaa 23 euroa ja rapiat päälle. Edellinen etuuskäsittelijä käytti harkinnanvaraansa ja maksoi tän summan aina, koska onhan toi nyt hiukkasen naurettava summa joka yli jää.

Nyt tämä uusi käsittelijä soitti siis ja sanoi, että hän ei aio tätä 23 ja rapiat euroa maksaa tästä eteenpäin, vaan summa siirtyy mun maksettavaksi. No kiitti letuista. Ei siinä auta muu kuin maksaa se.

Vuokranantajan kirjanpito menee varmaan mukavasti sekaisin, kun yks summa tulee Kelasta, yks sossusta ja yks multa. Mutta eipä ole mun murheeni. Vituttaa vaan, että sama laitos käyttää etuuskäsittelijän mukaan, kuka siellä nyt sattuu olemaankaan, sitä HARKINTAA ja yks päättää toisin ja toinen toisin. Eikö olis vaan helpompi ollu laittaa edelleen se 23 ja rapiat euroa sieltä suoraan, kun alkaa pelleilemään sen asian kanssa. Eipä tietenkään, koska harvoinpa sossu ihmisen elämää ainakaan helpommaksi haluaa tehdä vain siitä syystä että tarjoaa apuaan.

Arvaanpa kyllä keitä varten se 23 ja rapiat euroa säästellään.