Tänään on vähän parempi päivä kuin eilen, ehkä. Kai se johtuu siitäkin että kofeiinitasapaino on saavutettu päivän kahvittomuuden jälkeen kohdilleen. Kamalaa olla ilman. Joskus oli aika että join vaan teetä, tai en mitään mutta nyt taas kahvi maistuu; päivä ei vaan lähde käyntiin ilman sitä.

Vaikka tota makeeta notkuu kaapit pullollaan ni tänään oon ollu laittamatta sitä suuhun, aamulla hotkasin juustosämpylän jossa oli ohuempaakin ohuimpia kalkkunaleikkeleitä ja Danonen mansikkajogurttia joka meinaa räjäyttää tajunnan. Ihaninta jogurttia mitä maa päällään kantaa.

Kyllästyin pikkasen tähän joutenoloon ja kaivoin sit akryylimaalit (kuvassa tosin liidut) kaapista ja rupesin sotkemaan. Haluaisin käydä ostamassa kehyksiä jotta noita tekeleitä sais seinillekin pois nurkista maleksimasta. Ja sitten pitäs hommata joku mies vasaroimaan niitä kiinni seinille.

     

Kun on toi ompelukonekin, niin tarkotus ois jossain vaiheessa pistää sohvanpäälliset uuteen uskoon ja uudet verhotkin pitäs hankkia, mulla on visio millasen mä tästä olkkarista haluaisin, rahaa se vaan vaatii. Ja motivaatiota toteuttaa.

Joskus koulussa tein ja suunnittelin tuolinpäällyskankaan ite, automaattikangaspuilla, sitä tuli metritolkulla minuuteissa, aika kätevä ois kotonaki sellanen mutta se ei vaan ehkä oikein mahtuis tämmöseen kämppään

               

Mahtavaa tiistai-illan jatkoa, koittakaa pysyä ihmiset tuolla ulkona pystyssä.