Nyt vasta tunnistin, että kahen päivän äksyily ja kettuuntunut olo johtui migreenin tulosta.

Mua on myöski heti herättyä väsyttäny aivan jumalattomasti. Ei oo koskaan ennen tollai väsyttänyt ja ihmettelen mun olotiloja, ku mä kuitenkin nukun pitkään ja ainakin 8-10 tuntia. Joskus enemmänkin.

Kait toi lääkitys aiheuttaa kaikenlaisia juttuja ja nyt on taas se aika kuusta niin eipä kai ihmekään. Tosi rasittava vaan toi väsymys, ku se on ihan sellasta kummallista väsymystä; ei jaksais tehdä yhtään mitään ja kaikki asiat tuntuu kauheelta ponnistelulta. Kahvia vaan koneeseen niin kyllä se siitä.

Iloiseksi tulin siitä että voitin sen takin ja se tuli tänään, sit tuli 7 kirjettä Jenkeistä. Ne oli kaikki vangeilta. Monista kirjeistä sai sellasen kuvan että vapauduttuaan ne ois about muuttamassa tänne ja menemässä naimisiin ja toiset pyysi rahaa. Ei hirveesti tee mieli vastata miehelle joka kärsii rangaistusta ensimmäisen asteen murhasta... Ellei se oo saanu elinkautista, silloin ei oo pelkoa että se joku päivä olis ovella kolkuttelemassa.

Tänään en viittiny hienostella ton safkan kanssa, ku ei huvita touhuta mitään joten pidättäydyin keskiaikasessa eväässä; paistoin ryynimakkaraa. Lisukkeeks ranskalaisia. En tajua ku jotkut ällöää ryynimakkaraa, musta se on ihan hyvää varsinkin uunissa laitettuna ku siihen tulee rapsakka kuori.

Jos illemmalla jaksaa, kun telkustakaan ei tuu mitään, ni pakkohan se on taas vähän pelata, oon jo toisiksi viimesellä levyllä, jee! Tarttee kasvattaa voimia Ultimeciaa vastaan.

Psykoterapeuttijahtikin jatkuu, tähän mennessä on tullut kolme kieltävää vastausta.