Tänään oli Ellin sterilointi. Nopeesti meni, varmaan joku 20-30 minuuttia kesti. Lekuri oli vanha rento ukko, joka oli aika roisi otteissaan ja mamia kauhistutti... Mutta asiantunteva oli ja toi sterilointi on varmaan jo selkärangassa. Sanoi että olikin täys kiima päällä ja munasoluja oli vaikka muille jakaa. Vähän harmittaa että nyt ei oo enää mahista teettää pentuja, Elli olis ollu varmaan ihana äiti mutta parempi näin.

Kotiin ku päästiin ni Elli olikin jo hereillä ja halus lähteä hortoilemaan. Yritin sitä estää pomppimasta mutta aika mahdoton tehtävä, täytyy vaan toivoo ettei tikit repee. Oksutkin se veti matolle mutta pikkujuttuhan toi... Sillä pitää toi tötterö olla päässä 3-4 päivää, saa nähdä onko se sillä enää huomenna päällä ku herään. Kovasti se on nukkunu vaan ja välillä suostu pikkasen syömään, huomenna maistuu jo varmasti paremmin. Arska on ollu ihmeissään, se murisi ja kähisi tolle Ellin tötterölle.

Huomenna hakemaan proteesia aamusta, vähän huolettaa jättää Elliä tänne mutta enhän mä oo ku varmaan maksimissaan 3 tuntia poissa.

Kyllä se tästä iloksi muuttuu.