Tästä voisi kirjottaa romaanin jos tahtoisi ja tila riittäisi. Arskan ja Ellin ruokaisa taival alkoi pentuna sillä että kaikki meni ja ruoka kelpasi ja sitä syötiin paljon.

Sen jälkeen tuli murkkuikä ja tuntui että mikään ei kelvannut. Ainoa mikä tässä on koko ajan ollut pysyvää, on naksujen maittavuus. Jos Arskalla ei ole naksuja, se on levoton ja rauhaton. Nyttemmin kun kummatkin on leikattu, on ollut naksujenkin osalta helpompaa; voi ostaa molemmille steriloiduille kissoille tarkoitettuja. On ostettu eläinkaupan naksuja, markettinaksuja ja tilattu naksuja ulkomailta. Kaikki kelpaa. Paitsi kaikkein halvimmat.

                  

               

 

Sen sijaan märkäruuan kanssa on ollut näiden kahden vuoden ajan tappelua ja päänvaivaa. Elli tykkää enemmän märkäruuasta, käy naksuttelemassa silloin tällöin. Nyt ollaan tilanteessa, jossa Whiskasin hyytelössä olevat ruuat kelpaa, mutta ei kastikkeessa olevat. Mikään muu merkki ei myöskään kelpaa (On kokeiltu Latzit, Kitekatit ja muut). Tilasin ulkomailta eri valmistajien märkäruokia, laadukkaita tuoreruokia ja muita. Ei kelvannut ensihuuman jälkeen.

Jos ruoka tulee purkista, se kelpaa tasan sen kerran kun purkin ensimmäisen kerran avaa, sen jälkeen sen voi melkein heittää roskiin.

Aika ajoin mamma ostaa tuoreita sisäelimiä, katkarapuja, porsaan suikaleita tai kanaa sekä seitiä joita sitten herkutellaan hyvällä ruokahalulla. Myös jauheliha maittaa, onhan tärkeää että kissat saavat tuoretta lihaa järsittäväkseen koska ovat kuitenkin petoja ja lihansyöjiä.

            

Elli on luukasa ja olenkin stressannut näihin päiviin asti sen laihuutta, mutta se kuitenkin syö päivittäin ja monesti, joten olen luovuttanut liiallisen hysterian suhteen. Se syö sen verran kuin syö ja on tosi vilkas ja energinen. Jos sen olemus jotenkin radikaalisti muuttuu, vien sen lekuriin. Sen keskivartalo on suhteettoman pitkä ja se on muutenkin oudon mallinen, siro pienikokoinen tyttö, läskiä ei sitten taida kerääntyä samanlailla. Kun se seisoo kahdella jalalla niin kyllä sillä ihan pyöreä vatsapömppis on. Varmasti tilanne muuttuu, ovathan nuo vielä aika nuoriakin.