Tänään oon siiivoskellu kämppää ku luulin että iskipappa olis tullu mutta ei se sitten tullu. Joka tapauksessa siivosin sitten ni on kiva tulla maanantaina takasin siistiin kotiin. Laiva lähtee 17.30, ensin meen Möllikälle ja siitä sitten kynimään Möllikän pää ja siitä Katajanokalle. Kävin äsken viemässä vielä viime hetken pyykit, sai taas olla tosi varovainen kun tolla pikkupätkällä pyykkitupaan ei ollu lainkaan hiekkaa! Mä en ymmärrä miksei sitä hiekkaa riitä muka täällä suomenmaassa.

Postilaatikkokin tursusi sopivasti reissua varten kaikkea kivaa, sieltä tuli pinkki velourpuku ja mustat paksut leggarit ja yks toppi joka oli sit kummiski liian pieni. Myyn eteenpäin ellei mahdu Möllikälle. Kait ne oli jotain kiinalaisten extra large vaatteita...

Viimeks ku mentiin laivalle, ei ollu näin odottava fiilis mutta nyt on jotenki erilaista. Vaikka siellä Viikkarilla ei oo kuulemma enää diskoa niin kahen aikaan yöllä siellä on sit joku yökerho tms., siellä on nuoret kahakoineet niin paljon ettei sitä diskoa enää pidetä. Ihan kiva vaan istuksiakin ja imeä fiilistä ja nautiskella drinksuja. Ja syödä hyvin, of course.