Lekuri lähetti B-lausunnon. Toivottavasti toinen kappale on mennyt Kelaan. Soittelen sinne maanantaina. Näillä näkymin saikkua pitäs saada vuodeksi eteenpäin. Kattoo miten akan käy.

On menny ihan hullua vauhtia tää viikko vaikken oo tehny yhtään mitään. No eilen kävin kattomassa Thorin *kuolaus* ja syömässä ja kattomassa Black Swaninkin ja syömässä lisää. Vaikka Thor olikin semmonen Marvelin tyypillinen sarjakuvaseikkailuelokuva, niin oli siinä kummiskin jotain. Nimittäin Thor. Ai jumankekka kun se siihen pamahti 3D:nä nokan eteen yläosattomissa niin en oo semmosta hurmosta kokenu sitten teini-iän. Voi nam.

                

Luulin sitä vanhemmaksi mutta se onki syntyny 1983, mua 3 vuotta nuorempi. Haluaiskohan se ruveta mun rattopojaksi, voisin olla sen puuma. Hehheh.

Mun piti tänään tehä suursiivous mutta jotenki se sitten taas jäi. Huomenna sitten. On jotenki kummallista vaan olla, kun nyt on juossu ties missä. Ihan kivaakin, ettei tartte mennä yhtään minnekään.

Tän viikon oon noudattanu erilaista rytmiä nukkumisen ja syömisen suhteen. Oon pienentäny annoksia, syön 2-3 tunnin välein ja nousen siinä ysin jälkeen aamulla. Äsken punnitsin itteni, niin sen mukaan on lähtenyt 6 kiloa siitä ku edellisen kerran pari-kolme  viikkoa sitten punnitsin itteni porukoilla. Vaa'athan vaihtelee mutta noi on digitaalivaakoja molemmat, että ei kai se kiloa, kahta enempää heitä. Oishan se aika mukavaa jos sais vaikka aluksi 20 kiloa pois. Sitten vois pikkuhiljaa tiputtaa vaikka vielä 10 niin ois tosi passeli. 20 kiloakin ois kyllä jo tosi hyvä.

Nyt on sellanen motivaatiokin jopa, eikä tällä rytmillä kyllä näe nälkääkään missään vaiheessa. Kun nälän tunne tulee, niin se tulee just about sen 3 tunnin päästä siitä ku on viimeksi syöny jotaki.

Kait se tästä, hiljaa hyvä tulee.

Eilen Elli jahtas kesän ensimmäistä yöperhosta joka oli jostain luikahtanu sisään. Arska länttäs sen tassulla seinään ja söi.