Koska oon niin hyvin pysyny ruodussa, soin itselleni lauantaisen herkkuhetken ja tilasin fetasalaattia. Joojoo, itetehty ois ollu halvempaa ja jaadijaa, mutta kun se tuodaan kotiovelle toisen tekemänä se maistuu niin paljon paremmalta. Ehkä myöhemmin käyn lähikaupasta hakemassa vielä jäätölöö.

Tylsyyksissäni kävin vähän kitkemässä rikkakasveja takapihalta ja kattelin noita laattoja. Ne törröttelee ihan vinksin vonksin. Ottaa päähän toi ruohoneliösysteemikin, viime kesänä se paloi osittain ja nyt siinä näkyy vaan kamalia länttejä. Pitäis ostaa siemeniä ja istuttaa niille kohin kunnon ruohot. Tekis mieli viskata kaikki neliöt hevon humputtiin. Yks laatoista on haljennukin, varmaan viime talven lumesta ja kosteudesta johtuen maakin on noussut ja sen takia noi laatat nyt törröttää tollai miten sattuu kun ei ne viime kesänä ollu tommosia.

Putsasin sitte laatat ja nyt ootellaan josko se isäpappa sais tänä kesänä mulle lupaamansa puutarhakeinun tonne. Sit pitäs lähteä yrtti -ja salaattiostoksille ja istutella pikkasen kukkiakin. Ekaa kertaa elämässäni mulla on oma piha niin nyt oikein syyhyttää laitella sinne kaikkea. Niin ja tomaatteja ois kans tarkotus kokeilla. Toivottavasti ei oo turhan isot luulot omista viherpeukalointitaidoista.

          

Linnunkakkaakin näyttäs olevan.