Kävin sitte tänään Leppävaarassa ultraäänessä. Kirkkonummella, joka on siis mun oma kunta, on oma ultraääni mutta jostain syystä Kirkkonummelaiset saa käyttää Espoon terveyspalveluja halutessaan. No oisin menny mieluummin tietty Kirkkonummelle mut ei.

Heräsin kuudelta ja seiskan maissa höräsin litran vettä. Siitä sitten nokka kohti Lepuskia. Oottelen siinä kiltisti ja mulla oli aika 8.15, kun kello näyttää 8.30 ja mulla alkaa olemaan sellanen kupla ottassa ettei mitään rajaa. Hoitaja käy sanomassa että lekuria ei saada kiinni, yritetään vielä. No 9.00 tulee sitten toinen hoitaja kertomaan, että nyt on käyny niin että koska heillä ei oo siellä omaa lääkäriä, lääkäri tulee ns. reppureissulaisena eli yksityisenä. No tää yksityinen lekuri on erehtyny päivästä, ilmeisesti vedelly siellä sikeitä kun hoitajat on yrittäneet soittaa. Korvauksena tarjotaan vaan seuraavaa aikaa. Koko rumba siis aivan turhaan, hirveessä kusihädässä siinä kärvistelin ja lopputulos se, että eikun kotio. No sain onneksi käydä siinä hotelli helpotuksessa, mutta eipä se mielialaa helpottanu. Siinä meni kaks taksimatkaa ihan hukkaan. Ja rahat.

No sitte tuun kotiin ja vedän päikkärit. Tulee mieleen että soitanpa Kelaan, että onko lääkäri laittanut B-lausunnon sinne. No käy ilmi ettei ole. Vaikka hän itse niin lupasi useampaan otteeseen tehdä ja mäkin häntä siihen kehoitin. Pyysin KOPIOTA itselleni ja Herra lääkäri onkin nyt sitten laittanut mulle sen ainoan alkuperäisen minkä piti mennä Kelaan.

Tässä on pari viikkoa tätä kuuta jäljellä ja multa loppuu rahat. Lääkärit kun ei näitä ajattele, vaikka sille on siitä useempaan otteeseen muistutettu. Yhteensä tätä asiaa on nyt varmaan käsitelty se 5 viikkoa. Yhtä hemmetin B-lausuntoa. Sen lisäksi se lekuri on ruksannut siihen B-lausuntoon lausunnon syyksi Kuntoutuksen, eikä Kuntoutustuen. Että voi helvetin perkele sentään.

Anteeksi kiroilu, mutta tässä samalla alkaa taas keittää yli niin että vinkuu.

No oli sitte onneks illalla kivaa tiedossa kun kaveri joka opiskelee dramaturgiaa Kauniaisissa pyysi mua niiden lukukaudenpäätösnäytelmän ensi-iltaan. Näytelmä oli sikermä kaikista näytelmistä joita ne on tän vuoden aikana tehnyt. Oli tosi kivaa ja kaveri oli muutamassa roolissa ja ohjannut pari näytöstä, tosi hienot roolisuoritukset. Kyllä siitä pojasta vielä jotain suurta tulee!

Ois halunnu bissellekin jälkikäteen, mutta jouduin kieltäytymään ku on noi taksimatkat tosiaan vähissä ja rahatkin.