Jotenkin olen ollut ihan poissaoleva koko blogimaailmasta, onkohan kesä siihen syynä? Vai kenties jonkinlainen henkinen loma bloggaamisesta.

Olen touhuillut kaikennäköistä; vieraillut Hvitträskissä

Käynyt hartsinukkemiitissä

Sitten olen taas hieman lööbaillut kotosalla ja sitten taas Möllikän luona ja sitten me shoppailtiin, herkuteltiin ja käytiin ulkona syömässä.

Tennispalatsissa sai ihan mahtavan jäätelöannoksen, naminam. Ei ihan ole pysynyt toi mun laihdutusmoraali vaikka sitä taas niin hehkuttelin mutta joskus sitten...

Tapasin eilen Möllikän uusia ystäviä, ihan mahtavia ihmisiä. Heti tuli sellainen fiilis että ei tarvitse yhtään ujostella tai esittää jotain muuta kuin mitä on. Se johtuu varmaan siitä että kaikilla on omalla tavallaan kova elämä, olemme samankaltaisia.

Tehtiin kanasalaattia ja porkkanakkua jonka jälkeen käytiin keskustassa nauttimassa muutama drinkki ja tanssimassa. Nuorin meistä oli 22, joten ei natsiportsari päästänyt meitä yökerhoon jonne ikäraja oli 24. Loput meistä oli kuitenkin kolmekymppisiä niin hieman oli musta typerää. Vaihdettiin maisemaa toiseen paikkaan jonne olis kuitenkin maksanut sisään 9,70e joten päädyimme kolmanteen paikkaan joka osottautui ihan sopivaksi. Ei liikaa porukkaa, ei liian iso ja ihan kivaa musiikkia. Ja kivat baarimikot. *wink wink*

Eilen tulin yöllä kotiin joskus kolmen maissa ja valvoskelin neljään. Heräsin kahdelta ensimmäisen kerran äidin soittoon ja toisen kerran äidin soittoon kuudelta illalla. Noh, kerrankin näin. Taitaa tää yö mennä kokonaan valvoessa ja sitten huomenissa aikaisin nukkumaan ettei unirytmi jää tällaseks ihan typeräksi.