Viikonloppu tuli, oli ja meni.

Tällä kertaa otin Murulle mukaan Trivial Pursuitin, jossa se sitten peittosi mut KAKSI kertaa nelosvaikeusasteikolla. Pidän kyllä tosta uudistuksesta, että kaikki kysymykset kortissa on samasta aiheesta 1-6 vaikeusasteikolla. Kaikista asteikoista voi tietää, jos sattuu tietämään.

Käytiin myös syömässä lauantaina, Runeberginkadulla Helsingissä sijaitsevassa Swagatam-ravintolassa. Nepalilaista ruokaa joka vei meidän molempien sydämet.

Alkupaloiksi otettiin friteerattua tuorejuustoa, mä otin pääruuaksi kuhaa cashewpähkinä-kermakastikkeessa, Muru kasvispyöryköitä samaisessa kastikkeessa. Ainoa joka tosiaan ihmetytti oli se, että kastike oli täysin sama useassa eri ruokalajissa ja sitä oli todella paljon. Mutta sitähän kuuluukin vähän niinkuin dipata sen naan-leivän kanssa. Jälkkäriksi paistettua banaania kermavaahdon ja jäätelön kera.

Oli niin mahtavaa ja menussa kaikki kuulosti niin hyvältä että varmasti ollaan joskus menossa sinne uudelleen. Huokea hintatasokin, ja ruoka oli tosi täyttävää ja sitä oli aika paljon.

Siinä kun käveltiin alkuiltahämärässä takaisin ravintolasta, tuli oikeen pollea olo kun Muru näytti niin hyvältä vaatteissaan. Mulle ei oo vaatteet mikään ihmisen mitta, mutta täytyy sanoa että vaikutuksen teki kyllä. Onhan se ihanaa että toinen haluaa näyttää toisen silmissä hyvältä.

Tunteet vaan kasvaa kasvamistaan ja eron hetkellä tuntuu kuin sydän jäisi niille sijoilleen.

Tänään tuli kiva ylläri postissa, Victoria's Secretin hajuvesi; Dream Angels Heavenly. Ja aika taivaalliselta tuoksuukin.  Oon ihan haksahtanut noihin VS- tuoksuihin! Nam.

Puhelintakin oottelen, et koska se kolahtaa laatikkoon ja Joogaa naisille-kirjakin tuli ostettua. Kaikenlaista... Kunhan vaan saa sitten aikaseksi ottaa sen kirjan käyttöönkin. Niin jumissa koko ajan kaikki paikat että pakko ryhtyä tositoimiin.