Noniin, toimiihan tää taas.

Lauantaina oli Möllikän synttärit ja niitä juhlittiin prinsessateemalla. Ihan kaikilla ei ollu tiaraa päässä  (eikä siis missään muuallakaan) mutta ei se mitään. Kiva että Möllikkä jaksoi vanhoilla päivilläänkin juhlat järjestää. Omista synttäreistä en niin tiedä vaikka nekin kohta häämöttää, kun kaikki kaverit on hajallaan ympäri Suomea niin ei oo oikein kivaa järkätä mitään juhlia kun ei sinne kukaan kummiskaan tule. Vaikka oishan se kiva vaikka rakkaimmat viedä syömään tai muuta touhua sen kunniaksi että taas on vuoden vanhempi, vaan ei ehkä viisaampi. Onnellisempi ainakin. Kakku pitäs kuulemma kummiski iskälle ja äiskälle vääntää. Ans kattoo ny.

Edelleen ootellaan sinne ortopedille pääsyä, saapi nähä kuinka kauan siinäki menee. Sillä välin käyn edelleen haavahoidoissa ja siinä on pientä edistystä tapahtunu. Toisaalta sen tietää että mulla jalkojen haavat huonosti paranee kun on aika olematon ääreisverenkierto ja toiminta jaloissa. Rasittaaa että aina on jotain.

Painonpudotuskin on taas tullut mielessä ajankohtaiseksi. Sais vaan alkusysäyksen, tukea ja apua kun tuntuu että oma motivaatio ei millään riitä. Teoriassa mulla on kaikki tieto ja taito pudottaa sitä painoa ja hallita sitä, mutta käytäntö onkin sitten aivan toinen. Herkuista se ei oo kiinni niinkään, koska niissä pystyn helpostikin poistamaan kaiken ylimääräisen. Ongelma on annoskoot ja iltapuputtaminen.

Noh, maybe someday. Heh, tuttu lause.