Hähää! Tänään sain mailiini tiedon että se yks blogilla kommentoija on bannattu. Right back at you! Pitää kattoa että tuleeko se takaisin uudella IP-osoitteella, tunnistan kuitenkin kirjoitustyylin. Eihän mua muutoin ois häirinny tollanen kommentointi, ihan sama mitä ihmiset ajattelee mutta koska se oli todennäköisesti ihminen menneisyydestä niin parempi näin. Mulla puhaltaa niin uudet tuulet elämässä rakkauden suhteen etten haluu murehtia tollasista tyhmistä jutuista ja kun se hoitui näin niin oikein hyvä. Haluan keskittyä täysillä olevaan ja tulevaan enkä jatkuvasti tarvii muistuksia menneistä.

Vielä ei oo kuulunut siitä asunnosta jota haettiin. Tosin ei se ole ottanut sitä ilmoitustakaan vielä netistä. Vielähän tässä on peliaikaa löytää se perfect vuokralainen, kun soppari alkaa vasta 2.1.2012. Laitettiin kyllä laput toiseenki paikkaan, kahen kilometrin päässä siitä aiemmin haetusta, isommat neliöt, oma sauna ja lähestulkoon sama vuokra, kuin siinä pienemmässä ei saunallisessa. Käy miten käy.

Tänään oon taas vähän lähempänä joulufiiliksen löytymistä kun tuolta taivaalta tulee jotain tollasia valkosia tiskirättejä ja maa on muuttunut valkoiseksi. Kuulemma tästä saadaan nauttia jopa perjantaille asti ja sopivasti jouluaatoksi kaikki sulaa. Kunhan ei nyt vaan olis sit taas ihan luikasta. Hiekkapussi taskuun varuiks.

Tänään pitäis vielä huiskia imurilla, tehdä muunlaisia kotihommia ja sillai, kun se rakkauden tuulahdus saapuu mun luokse jo huomenna. Saan nauttia mahtavimmasta seurasta varmaankin ainakin maanantaille asti. Wupii!

Kokeilin muuten smetanasillin tekoa ja voi vitsit se on hyvää! Huomenna pitäis ekaa kertaa elämässään graavata lohi ite, saa nähdä mitä siitäkin tulee vai kuoleeko kaikki johonki ruokamyrkytykseen. Kai se ihan hyvin menee.