Tänne eteläänkin saatiin sitten lumipeite joka jo seuraavana päivänä kovettui koppuraiseksi jääksi tielle. Taas on se aika vuodesta, kun saatan viihdyttää kanssaihmisiä mitä kummallisimmilla tavoilla tehdä tuttavuutta tuon tien pinnan kanssa ja lennättää jalkaani ilmojen halki hienoissa kaarissa.

Mulla ei riitä kertakaikkiaan ymmärrys, että minkä takia ei kunnat voi panostaa siihen tien hiekottamiseen oikeanlaisilla aineilla, niinkuin esimerkiksi ihan hienon hienolla hiekalla. Sellaiset nyrkin kokoa lähentelevät kivenmurikat kenkien alla ei paljoa vaikuta kun se siitä jo katoaa. Terveetkin ihmiset kaatuilevat ja satuttavat itsensä, niin entäs sitten me invalidit tai vanhusparat? Haloo!

Tai miksi ei kävelyteiltä jyrätä sitä lumimassaa pois jo silloin kun se on sulaa, kun se seuraavan pakkaspäivän tullessa kovettuu sellaiseksi epätasaiseksi koppuraiseksi jääksi jonka pinnalla on mahdoton kävellä. Ei ole kai yllätys, että sitä lunta ja jäätä joka vuosi saadaan? Vai onko se edelleenkin täällä Kehä III tienoilla aivan käsittämätön juttu? Ilmeisesti.

En katsonut Linnan juhlia tänäkään vuonna, mutta huomasin muualta että Jenni Vartiaisella oli tosi kaunis puku. Hieno leikkaus ja räiskyvä väri on varmasti ollut aikamoinen katseenvangitsija siellä mustien ja sinisten pukujen massassa. Itseoikeutetusti Mike Monroe sai kutsun ja oli niin vallan symppis ja söpö. Hieno juttu.