31 vuotta pärähti mittariin. Eipä se niin erikoiselta tunnu vaikka vanhenemista tapahtuukin. Sisin pysyy kuitenkin nuorekkaana ja se on pääasia?

Sain ihania lahjoja; vanhemmilta imurin (olinhan tässä jo reilun vuoden asunut ilman sellaista), parhaalta ystävältä ihanan lahjakorin jossa on Yves Rocherin Blackberry (karhunvatukka?)tuoksuisia vartalojuttuja. Mieheltä sain Neuhausin suklaarasian! Ai että, se ihan piloille mut hemmottelee. Pusuja vaan paljon.

Kiitos ihanista lahjoista! Ihana saada sellaisia käytännöllisiä lahjoja joilla on oikeasti käyttöä, sen sijaan että saisi jotain tilpehööriä vaikka onhan niitäkin tietysti kiva saada.

Äiti naureskelikin, että harvoin kukaan innostuu imuroimisesta näin paljon, mutta kun kerrankin saa nurkat kunnolla puhtaaksi noista karvapalleroiden tuotoksista niin vähemmästäkin intoutuu.

Eilen sain jonkun pienen jouluisen fiiliksen pureman kun kävin ostamassa pari laatikkoa pakkaseen, kalaa ja manteleita, rusinoita ja pähkinöitä. Niin ja puuroriisiä! Ehkä se tästä sitten se mieli intoutuu kun joulu lähenee, pääsee viettämään aikaa yhdessä kaikkien rakkaiden ihmisten kanssa, se on ihan parasta.