Viimeinen viikonloppu sairaalan asiakkaana ja maanantaina alkaa oma ihana arki. Olen nyt käynyt viemässä hieman tavaraa kämpälle, tänään fysioterapeutti kävi tuomassa pari tyynyä, nojatuolin, yöpöydän ja pari yöpöydän lamppua, jalallisen säädettävän lattialle laitettavan tuulettimen, helvetin ison seinäkellon ja rahapuun. Harmi vaan että siinä ei kasva oikeeta rahaa...

Katselin ympärilleni, eikä remppamiehet ole tehneet siellä loppusiivousta, lattiat on pölyiset, vessanpöntön yläpuolella ilmeisesti ilmastoinnin kohdalla ammottaa reikä ja sieltä sojottaa johtoja. Ihan fiksua märkätilassa sinänsä. Leikkuulautaa ei ole, eikä liioin sellaista ikkuna-avainta jolla vessan ikkunan saisi auki. Myöskin takapihan ovesta puuttui stoppari. Muutenhan se on ihan loistokämppä, vaikkakin kuuma koska puu kerää itseensä lämmön. Mutta kyllä mä sen kestän.

Tässä ollaan soiteltu todella moni ihminen läpi joka voisi Möllikältä hakea tavarat mun kämpille, mutta kellään ei tunnu olevan siihen mahdollisuutta. Bensat maksaisin ja ajallisesti siinä menisi noin tunti, mutta vaikealta tuntuu. Aina sanotaan että apua pitää pyytää, mutta sitten kun sitä oikeasti pyytää, sitä ei anneta. Muru olisi tullut, mutta hänelläkään ei ole bensaa eikä rahaa ja maanantaina on auton katsastus. Melkein on pää haljennut kun mistään suunnasta ei löydy auttajaa. Vanhemmiltakin hajosi auto vähän aikaa sitten, he olisivat jo muuten olleet auttamassa, siihen uskon.

Onneksi nyt Möllikän veljen vaimo ehkä saattaisi olla huomenna tulossa auttamaan, tai sitten eräs toinen Möllikän ystävä mutta hän on flunssassa, eikä ketään voi sairaana pakottaa ajamaan. Sormet ja varpaat ristiin! Möllikkä on kyllä enkeli pahojen ihmisten joukossa, auttaa ja tukee. Kiitos rakas, olet korvaamaton apu.

Tänään vähän myöhemmin lähdetään veljen kanssa kuskaamaan tavaraa täältä mun huoneesta, laskin että 8 kassillista tavaraa on tullut avustuksena. Hienoa ihmiset! Mun pitää jotain jättää tänne kiitokseksi kaikesta, vaikka välillä tämä onkin ollut tosi paska paikka mutta kyllä mut on aina hyvin hoidettu.

Kohti uusia seikkailuja.