Lähettiin lauantaina vikalla laivalla, nimeltään Tallink Superstar. En tiennytkään että noi "pienemmät" purkitkin sisältää hyttejä, ravintoloita, baareja joka kerroksessa (oliko niitä nyt 8) ja monen monta kauppaa. Mennessä ei ollut paljoa ketään kun oli niin myöhä, mutta takas tullessa mietitytti että montakohan autoa laiva imuttelee sisäänsä ennenkuin uppoaa!

Ajettiin Lasnamäelle vastapäätä näyttelypaikkaa ja siellä mentiin Hotelli Oruun, 2002 rakennettu hotelli, saunamahdollisuus, hieno lounge ja kaikki. 50 euron hintaan sisältyi kahden hengen huone jossa oli parveke, isot kylpytilat, telkkarit sun muut ja aamulla sai syödä ihanaa aamupalaa! Siellä oli myslejä, muroja, puuroa, erilaisia mehuja, hedelmälautasia, hilloja, leipää, kananmunia, nakkeja, paistettuja perunoita, teetä, kahvia, kalalautasia, juustolautasia, leikkelelautasia. Ja tuoreita hedelmiä. Niin ja huoneeseen tuli vielä 4 koiraa!

Aamulla sit alettiin valumaan sinne näyttelypaikalle. Ehdittiin siinä istuskella ja katsella muiden näyttelyitä muutama tunti ennenkuin oli S:n vuoro. Muut koirat sai EH:n (Erittäin hyvä) mutta Himmusta tuli sertin kera Viron muotovalio. Hyvä Himmu!

           

Himmu on kyllä kaunis ja kiltti, ihana koiruus  Ja niin oli Rossi, Rocco ja Karmakin! Kaikki niin omia luonteitaan. Näyttelystä lähti vielä kaks mäyräkoiranpentua Suomeen mukaan. S:llä on oma kennel www.dispiritos.com.

Siellä on pentuja odotettavissa lupaavista yhdistelmistä.

Ihana oli taas muistella vanhoja hulluja vuosia kun tehtiin S:n kanssa kaikkea ihan mahdotonta! Nyt sitä ajattelee että miten sitä uskalsi. Viimeksi kun oltiin Tallinnassa kahdestaan, oltiin Hotelli Portusissa ihan satamaa vastapäätä. Otettiin silloin musta taksi ja mentiin yökerhoon jonne piti mennä hissillä. Hissiin tuli mukaan aina kaksi mustiin pukuihin pukeutunutta aurinkolasit päässä olevaa kaappimiestä, ettei ketään pahoinpidellä ja ryöstetä hississä. Huhheijaa! Ei Suomessa vaan ihan noin villin lännen meininki ole.

Olin eilen niin poikki että tänään heräsin 14.30. Tosin Möllikän kanssa meseiltiin ainaskin kolmeen melkein. Hehheh!