Huomasin, että taannoisen kirkko/homo-kirjoitukseni jälkeen Blogilistan mukaan lukijamäärä romahti. Ei sillä sinänsä ole väliä vaikka kukaan ei lukisi, mutta jotenkin luulen tämän olleen syynä. Silloin kun kirjoittaa ihmissuhteista ja miehistä, lukijat lisääntyy. Tästä voi siis päätellä että ihmiset kaipaa tosielämän Kauniita & Rohkeita, mutta ei yhteiskunnallisia mielipiteitä, hehheh!

Ihmissuhderintamalla ei ikävä kyllä tapahdu mitään, mistä voisi kertoa.

Ens viikolla on pitkästä aikaa nuppihoitajalle aika. Aion sanoa että haluan lähetteen sinne psykiatriselle, koska tän psyk.hoitajan kanssa tuntuu menevän koko 45 minuuttia siihen että jutellaan yleistä liibalaabaa. Ja niinkuin se totesi joskus itsekin, se on keskittynyt onnettomuus- ja muihin fyysisiin traumoihin joiden myötä syntyy henkisiä traumoja. Paha olo johti kuitenkin amputaation, ei toisin päin.

Sain eilen ihanan lahjan vanhalta luokkakaverilta, se oli tehnyt itse villashaalin. Mun pitää sille kans laittaa vastalahja, se oli Facebookin luovuustehtävä ja niitä pitäs tehä yhteensä kolmelle. Saas nähdä mitä saa aikaseksi, tällä hetkellä on kesken virkattu myssy.