Montakohan sataa kilometriä tuli viikonlopun aikana matkattua? En laskenut, mutta Huittisista Joensuuhun oli vajaa 500 kilometriä ja Espoosta Huittisiin vajaa 200. Plus kaikki muu ajaminen. Kyllä se S vaan kummasti jaksaa, ite en varmaan jaksaisi istua ratin takana noin paljoa.

Mukavaa oli taas, en ollut koskaan ennen käyny Joensuussa. Ihmiset oli ihanan lupsakoita ja avoimia ja mielikuvat itse Joensuustakin sai uuden suunnan. Kaunista seutuahan se on.

Eilen tulin takaisin ja kylläpä on mukavata olla kotosallakin taas. Ihan vallan seurustelemaankin vakavasti tässä on sitten ihastumisen alettu ja puhuttu jo jopa sormuksista! Ihan vitsillä kylläkin vaan kun näin semmosta unta että sain monikerroksisen tinasormuksen, johon mies totesi että "saat sitten ihan itse tulla asiantuntijaksi jos sut rengastan". Hehheh, kuuluisat viimeiset sanat...

Mun toiveisiin on kyllä vastattu melkoisen täydellisesti, näin pitkään siinä meni löytää mies joka käy näyttelyissäkin ihan itse vapaaehtoisesti ja on muutenkin niin samalla aaltopituudella mun ajatusten ja mieltymysten kanssa. Ei tarvitse autoista jutella. Me so happy <3

Sain niin kauniin ruusunkin viime viikolla, tosin en ottanut kuvaa siitä samantien joten nyt se on hieman lopahtanut, mutta onpahan kuitenkin.

     

 

Kissat on mummolassa hoidossa ja täällä on kovin kovin hiljaista.