Muun muassa järsimällä kasveja.

              

Yleensä mielenosotukset johtuu siitä, ettei ole tarjolla just sitä mitä sillä hetkellä tekee mieli. Mihin niitä ihmislapsia tarvii, kun kissalapset ajaa saman asian? Porukoilla ollessaan Elli otti mallia porukoiden kissasta ja oksensi, jos ei saanut mitä halusi, täällä se ei onneks harrasta samaa. Rahapuun ne on nyt jättäneet rauhaan vaikka alussa sekin kiinnosti.  Se toimii kun saa raksuja, tai sitten tuoretta lihaa. Silloin ku kissat oli pienempiä, ne kaivoi mullat kaikista kukista ja joka yö löytyi jonkun huoneen verhot lattialta, onneks iän myötä ovat hiukka rauhottuneet ja riehuvat lähinnä painimalla ja spurttaamalla huoneesta toiseen.

Kattelin tota mun takapihaa ja ottaa niin paljon päähän ku en pääse touhuumaan tonne lumeen, vois tehä pihan täyteen kaikenlaisia patsaita.. Tai sit ei, en kummiskaa jaksais. Tää pyörätuolissa olo alkaa niin riittämään, ku ei voi tehä muuta ku möllöttää himassa mutta enköhän mä tässä piakkoin saa sen proteesin.

                

Mun piti tänään jaksaa siistiä kämppää kun kaveri on vissiinki huomenna tulossa käymään, mutta enpä mä oo saanu mitää muuta aikaseksi ku ajateltua asiaa. Ärsyttää välillä itteeki ku pitää olla tämmönen pitäis ja pitäis-ihminen sen sijaan että oikeesti tekis jotain.

No inspistä ootellessa laitan minttuteetä hautumaan ja häärään kissojen kanssa, on muuten ihan mahtavan makusta, ostin tollasta kuivattua minttua keskiaikamarkkinoilta kesällä.

               

               

Miten teillä menee tää lauantai?