Kävin tänään porukoilla, äidillä oli mulle aivan sikamakee rannekoru ja aikaan sopivanoloiset korvikset ja sormus. Aion sen lisäks vielä laittaa kaulaan Kalevalakorun jonka sain rippilahjaksi famulta 15 vuotta sitten, en ole sitä mallia löytänytkään muuten enää. Jos jollain on tietoa mallin nimestä niin tieto on erittäin tervetullut, kyseessä kun ei ole kuitenkaan Talon sydän.

                   

 

 

Sen lisäksi rakas pieni viaton tyttöni on tullut ensimmäiseen kiimaansa, onneksi ei pidä mitenkään häiritsevästi meteliä, tosin ei sitä tiedä jos se tosta vaikka pahenee! Arska ei onneks pallittomana anna mitään huomiota, vaikka oishan ne pienen pienet miukuvat pallerot aikamoisen söpö juttu, mutta ei sentään... Myöhäistä!

       

Nämä mä laitan sitten ylihuomenna päälle, saattaapi olla etten halua luopua tosta rannekorusta enää koskaan, hehe! Se on musta tosi tosi makee ja ainaki parikyt vuotta vanhakin, ellei enemmänkin kun se on joskus 80-luvulla kirppikseltä ostettu.

         

Ellikin tykkää! Oispa jo sunnuntai. Miten mä oikein jaksan herätä ennen kahdeksaa reippaasti? Jännään kuitenki niin paljon etten nuku ollenkaan.