Huhhuh, eipä oo aikoihin nukuttanu näin sairaasti! Nukahdin sohvalle eilen joskus vähän kahentoista jälkeen, yritin kattella Little thing called murder- elokuvaa mutta rupesin pilkkimään. Heitin pitkäkseni ja heräsin vähän ennen kahta. Sammutin valot ja hipsin unenpöpperössä sänkyyn.

Tänään heräsin sit puoli kasin maissa itsekseni, vaikka olin laittanut herätyksen puol kymmeneksi. Menin käymään ruokajonossa, sieltä tulikin tällä kertaa koko viikonlopuksi hyvin. Nyt oon tässä sitten 5 tuntia kärvistellyt kun nukuttaa niin sairaasti, mutta en viittis alkaa päikyttelemään ku koko loppuilta menee sitten pilalle ja sitä on ihan töttöröö. Hyvältä tuntuu kuitenki pitkästä aikaa oikea väsymys, viimeisen kuukauden kaksi oon valvonut yötä myöten aamuun asti ja sitten herännyt kahden, kolmen, jopa neljän maissa. Yleiskuntokin alkaa heiketä jos sillä tavalla valvoskelee. Onneksi suunta on nyt toinen, eikä mun oo mikään pakko tapittaa telkkaria viimeseen asti.

Jotenki se on vaan niin tottumisjuttu, et ei malta mennä nukkumaan. Mut kyl sen nyt on vaan muututtava ja kahentoista maissa voi ihan hyvin painua unille, vaikka ei oo mitään tekemistä. Päivänvalokin katoaa jo neljän jälkeen, niin ei tee hyvää herätä paria tuntia ennen auringonlaskua.

Hyvillä mielin katse kohti huomista.